Το νέο σύστημα PERGOLA δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για στεγανά συστήματα σκίασης.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας αλλά και από την βροχή με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.

Κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος είναι:
• Τα κρυφά στοιχεία κίνησης, ένωσης και στήριξης των προφίλ.
• Σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων.
• Περιστροφή περσίδων (0° – 135°) για την σωστή σκίαση αλλά και των συνθηκών αερισμού καθ΄ όλη την διάρκεια της μέρας.
• Δυνατότητα επιλογής περσίδων standard ή με προσθήκη φωτισμού LED, σε όλες τις διαθέσιμες αποχρώσεις καθώς και απομίμησης ξύλου.
• Ελάχιστη συντήρηση χάρη στις άριστες ιδιότητες του αλουμινίου.

Είναι ιδανικό για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι – υπαίθριων χώρων σε:
• Κατοικίες.
• Ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
• Χώρους εστίασης.

Ποικιλία χρωματικών επιλογών

Σε επίπεδο αισθητικής οι γραμμές της Pergola εντυπωσιάζουν, ακολουθώντας μοντέρνες τάσεις. Η ευρεία γκάμα επιλογών όσον αφορά στο χρώμα τη καθιστά ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε χώρο. Συγκεκριμένα το φινίρισμα των προφίλ μπορεί να επιλεγεί μεταξύ ανοδίωσης, ποικιλία χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφης (RAL) ή απομίμηση ξύλου.

Προαιρετικά προϊόντα (επιλογή πελάτη)

Φωτισμός LED
Αισθητήρας βροχής ή ανέμου
Θέρμανση με σόμπες υπερύθρων
Μονάδα πομπού και ελέγχου
Μετάδοση ήχου και μουσικής μέσω bluetooth
Έλεγχος μέσω smartphone
Αισθητήρας θερμοκρασίας
Αισθητήρας χιονιού

Fixed Pergola: Σύστημα πέργκολας αλουμινίου με σταθερές περσίδες

Το νέο σύστημα Fixed Pergola είναι ένα πρωτοποριακό, πολυμορφικό σύστημα σκίασης, εξολοκλήρου από αλουμίνιο, με σταθερές περσίδες.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός, σε συνδυασμό με την απουσία εμφανών σημείων σύνδεσης και τη δυνατότητα επιλογής από ποικιλία χρωμάτων, προσφέρει minimal αισθητική και καθιστά την Fixed Pergola ιδανική για χρήση κάλυψης εξωτερικών και ημι-υπαίθριων χώρων σε κατοικίες, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και χώρους εστίασης.

Φινίρισμα

Για το φινίρισμα των προφίλ προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής μεταξύ ανοδίωσης, χρώματος ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) από μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ή απομίμησης ξύλου. Σε κάθε περίπτωση, παρέχει εξαιρετική ανθεκτικότητα, ιδανική για παραθαλάσσιες περιοχές.

Χρήση ως διαχωριστικό

Αποτελεί μέρος της σταθερής πέργκολας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνεργασία με αυτή όσο και ανεξάρτητα ως διαχωριστικό δωματίων, περίφραξη ή άλλες εφαρμογές. Το βασικό προφίλ του διαχωριστικού συνεργάζεται με πλήθος προφίλ, καθώς και διαφόρων υλικών όπως γυαλί, διάτρητη λαμαρίνα, roller σκίασης και περισσότερα.